Uputstvo za korišćenje plinske grejalice

Instalacija plinske grejalice od 1,5 kW

Ukoliko želite da plinsku grejalicu povežete sa plinskom bocom od 5 ili 10kg, morate da proverite da li je navoj na regulatoru pritiska na grejalici W 21.8x1/4" (levi) (pola cola). Proverite da li je na navoju lepo nameštena i ispravna dihtung gumica.

Na plinskoj grejalici je LEVI navoj. Možete koristiti ključ broj 27 prilikom montiranja. Prilikom zatezanja vodite računa da ne zategnete previše, jer na taj način može da se ošteti dihtung gumica. Pustite dotok plina, odvrtanjem ventila na plinskoj boci. Spoj između grejalice i ventila na plinskoj boci možete uvek proveriti sapunicom. Ukoliko na spoju između grejalice i ventila ne curi plin, grejalicu možete pustiti u rad. Uputstvo za korišćenje plinbske grejalice
Kako bezbedno koristiti plinsku grejalicu Nakon što ste odvrnuli ventil na plinskoj boci i pustili dotok plina, plin se sakuplja u keramičkom saću grejalice. Prislonite upaljač na saće, upalite plamen i sačekajte od 5-10 sekundi. Ukoliko se grejalica ugasi, ponovite postupak. Kada se grejalica upali, potrebno je od 2-5 minuta da se keramičko saće celo užari.

Grejalica je uspešno puštena u rad.

Postavite grejalicu minimum 2m od zapaljivih materijala. Zatvaranjem ventila na plinskoj boci grejalica se gasi. Nemojte kvasiti grejalicu, jer na taj način je možete oštetiti. Kada se grejalica ne koristi, zaštitite je od prljavštine i prašine.

Karakteristike plinske grejalice možete pogledati OVDE.

Celokupnu ponudu plinskih grejalica možete pogledati klikom OVDE.

plinska grejalica radi na bocu od 5 i 10 kg

Plinske grejalice

Plinske peći

Plinski topovi za grejanje

Gasni kaloriferi

Plinske pečurke

Plinske piramide sa vidljivim plamenom

Oprema za grejanje na plin