plinski gusani rešo sa dva gorionika

Naziv proizvoda:

Plinski gusani rešo sa dva gorionika

Liveni plinski rešo sa 2 gorionika je idealan za kuvanje i pečenje hrane u prirodi ili vašem dvorištu, u prirodi ili gde god poželite na otvorenom. Liveni plinski gorionik je jako stabilan i izdržljiv jer je izrađen ceo od livenog gvožđa, što Vam pruža sigurnost da ovaj proizvod koristite dugi niz godina.. Poseduje 2 zasebna visokokvalitetna mesingana ventila za fino podešavanje plamena. Maksimalna snaga jednog gorionika je 3 kW.

Liveni plinski rešo sa 2 gorionika koristi regulator niskog pritiska 1, 5 kg, 28/ 30 mbar, koji nije uračunat u cenu proizvoda. Zbog materijala, od koga je izrađen, veoma je izdrđljiv, a pogodan je za zagrevanje posuda prečnika 9 cm do 30 cm ) po jednom gorioniku). Takođe, na ovom gorioniku možete koristiti i livenu roštilj ploču, vok ili tiganj.

Plinske gorionike možete koristiti tokom cele godine. Gorionici su pogodni za zagrevanje različitih posuda,kao i ploča za pečenje hrane. Pomoću plinskih gorionika možete kuvati marmeladu, pasterizovati sok, možete napraviti savršeni lovački gulaš. Plinski gorionik možete postaviti ispod ploče za pečenje i napraviti odličan piknik i oduševite svoje goste svojim roštiljskim majstorijama

Potrošnja po gorioniku je 190 gr/ h.

Karakteristike proizvoda :

Dimenzije gorionika 45 cm x 25 cm
Visina gorionika, sa nogicama iznosi 11 cm
Širina jednog gorionika iznosi 10 cm
Snaga gorionika: 2 x 3 kW
Pritisak: 28- 30 mbar

Šifra proizvoda : 01998

Poručivanje na tel:

+38137693007

+381611860639

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web-shop: www.gasiks.rs

Pogledajte cenu za ovaj proizvod u našoj internet prodavnici:

Yellow Modern Game Button Twitch Panel

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.